Kwaliteit en betrouwbaarheid bij autorijschool Vrancken

by administratie . 0 Comments

Een betrouwbare en professionele rijschool, zo is autorijschool Vrancken uit Veldhoven te omschrijven. Belangrijk, want leren autorijden moet vakkundig begeleid worden. Vanaf de leeftijd van 16,5 jaar mag er al autorijles gevolgd worden. Vanaf 17 jaar mag er praktijkexamen afgelegd worden. Persoonlijke begeleiding staat bij autorijschool Vrancken voorop. Iedereen die lessen volgt krijgt begeleiding die speciaal op hem of haar is afgestemd. Lessen op eigen tempo en vrijblijvend advies. Maatwerk, dat is het streven van deze autorijschool. Op hun website autorijschool-vrancken.nl/ geven ze dit ook duidelijk aan.

De rijschool is aangesloten bij de BOVAG. Dit staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. Iedere deelnemer is dus verzekerd van de beste service bij Vrancken. Om het rijexamen voor te bereiden, is het mogelijk rijopleiding in stappen (RIS) te volgen. Dit begint met het bedienen en het beheersen van het voertuig. Bijzondere verrichtingen en eenvoudige verkeerssituaties is de volgende stap. Dit wordt verder uitgebreid naar moeilijkere situaties. Rijden gebeurt middels navigatie en een zelf uitgestippelde route. Op deze manier wordt de rijopleiding met minder stress doorlopen. Bovendien is de kans op slagen velen malen hoger. Bij iedere rijopleiding wordt in de laatste vijf lessen aandacht besteed aan het komende rijexamen.

Een rijopleiding neemt 40 tot 45 lessen in beslag. Middels een eerste proefles wordt bepaalt wat het niveau en de vaardigheid is. De persoonlijke begeleiding is een groot succes: al honderden leerlingen haalden de afgelopen tien jaar hun rijbewijs via autorijschool-vrancken.nl. Een groter succes is er niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *