Review rijschoolkooiman.nl, goed of niet?

by administratie . 0 Comments

Het kiezen van de juiste rijschool is een lastige opgave. Voor je weet of een rijschool echt bij je past, moet je natuurlijk kennis maken met een instructeur en alvast een stukje rijden. Een proefles volgen is ideaal, maar kost vaak geld. Gelukkig was dat bij rijschool Kooiman niet het geval, waardoor ik gratis kon proberen of deze rijschool bij me paste. Wat verder ook belangrijk is, is dat een opleiding bij jou past, en dat was zeker het geval bij rijschool Kooiman. Het waren niet standaard lessen, maar de dingen oefenen waarin je nog niet goed was, erg prettig!

Wat ook een voordeel is, is dat het mogelijk is om een spoedcursus te volgen. Perfect voor mensen die in een korte tijd hun rijbewijs willen halen. Ook kan er rekening worden gehouden met faalangst of angst om te rijden, die bij mij handig was. Mijn faalangst zorgt ervoor dat ik me vaak onzeker voel, maar dat was bij de rijlessen eigenlijk niet meer aan de orde. Je wordt goed gerustgesteld en ik kan het dan ook iedereen met faal- of rijangst aanraden.

Ten slotte was het ook de prijs die me aantrok. Ik koos voor een pakket waarmee je geld bespaart ten opzichte van het nemen van losse lessen. Al met al heb ik een prettige ervaring met rijschoolkooiman.nl en kan ik anderen ook zeker aanraden om hier rijlessen te volgen. De kans dat je het examen haalt is groot en voor je het weet heb je je rijbewijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *