Samen op de motor

by administratie . 0 Comments

Een waaier aan lessenpakketten
Ben je een absolute beginneling op de baan? Of wil je enkele specifieke vaardigheden bijschaven? Bij Rijschool Wildenberg kan het allemaal. Bij deze rijschool kan je kiezen uit een waaier aan lespakketten, zodat iedereen een cursus op zijn maat kan volgen. Cursisten die eerder bij een andere rijschool les volgden kunnen bijvoorbeeld terecht voor een herhalingscursus. Meer info hierover vind je op www.rijschoolwildenberg.nl

Aangepast aan uw vragen
Iedereen weet dat les krijgen van een leerkracht waar je ‘een klik’ mee voelt de lessen niet alleen aangenamer maar zelfs makkelijker maakt. Daarom vindt je bij rijschool van de Wildenberg uit Eindhoven zowel jonge als oude en vrouwelijke als mannelijke lesgevers. En voor cursisten met speciale noden zoals Autisme, rij- of faalangst en ADHD/ADD staan er speciaal opgeleide instructeurs te beschikking. Maar dat is nog niet alles: bij rijschool Wildenberg uit Eindhoven kan u zowel overdag als ’s avonds en zelfs op zaterdag terecht. Zo stemt u het tijdstip van uw rijlessen zonder problemen af op uw eigen agenda. Mocht dit nodig zijn, dan kan u bij deze rijschool in een heel aantal gevallen zelfs gespreid betalen.

Kortom, op www.rijschoolwildenberg.nl vind je alles om een lessenpakket naar jouw wensen of noden samen te stellen, te volgen wanneer jij wil. Dé manier om vlot en snel je motorrijbewijs te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *