Theorie examen zelf aanvragen: de kosten

by administratie . 0 Comments

Via de website van theoriegereserveerd.nl is het mogelijk om een theorie-examen voor verschillende voertuigen aan te vragen. Het theorie examen voor de auto is voor iedereen vanaf 16 jaar. Voor de bromfiets geldt een leeftijd vanaf 15,5 jaar. Het theorie-examen voor de motor mag vanaf 17 jaar. Om een taxi te mogen besturen (taxichauffeur) is een chauffeursdiploma taxi nodig. Deze is onderverdeeld in drie categorieën, afhankelijk van de doelgroep.

Over de kosten van een theorie-examen zijn ze bij theoriegereserveerd.nl duidelijk. Per rijbewijs wordt duidelijk aangegeven wat de kosten zijn. De kosten voor het aanvragen van het theorie-examen zijn voor zowel de motor, de auto of de bromfiets gelijk, namelijk €38.95. Alleen het theorie-examen voor de taxi ligt wat hoger, te weten €59.95 Voordeel van theoriegereserveerd.nl is het feit dat er zelf snel een datum ingepland kan worden voor het theorie-examen. Via de website wordt het soort theorie examen en de locatie uitgekozen. Vervolgens is registreren en afrekenen met iDeal snel gebeurd. Via de email wordt een bevestiging van aanmelding en betaling verstuurd. Binnen één uur zal er telefonisch contact worden opgenomen om een afspraak in te plannen bij het CBR. Vervolgens zal er een definitieve bevestiging via de email verstuurd worden.

Zonder DigiD is het niet meer mogelijk om zelf je theorie-examen rechtstreeks bij het CBR in te plannen. Bij theoriegereserveerd.nl is dit wel mogelijk. Hierdoor kan iedereen snel en eenvoudig zijn of haar theorie-examen inplannen, zonder verborgen kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *